Uutiset

Azure JKL:n tuoreimmat kuulumiset

Azure JKL tapahtuma koettiin tarpeelliseksi

Miltei 100 jyväskyläläistä koodaria kokoontui torstaina 9. marraskuuta Sokos Hotel Alexandrassa järjestettyyn pilvipalveluseminaariin. Azure JKL -päivän aikana käsiteltiin nykyaikaisia pilvipalveluja niin koodaajien ylläpitäjien kuin palveluja ostavien yritysjohtajien näkökulmasta. Seminaarin järjestäjien tavoitteena on nostaa Jyväskylä Suomen ”pilvipääkaupungiksi”, joka tunnetaan tulevaisuuden alan asiantuntijoista.

Tapahtuman vieraana ollut pääarkkitehti Jarno Leikas Soulcoresta kiitteli seminaarin tarjontaa.

– Vaikka pilvipalvelut ovatkin itselle hyvin tuttuja, tuli tässä hyvin uuttakin asiaa. Voi vain kuvitella miten paljon päivästä ovat saaneet asiaan vähemmän tutustuneet. Ja parasta on se, että tällainen seminaari järjestetään Jyväskylässä, ettei tarvitse lähteä Helsinkiin kuten normaalisti. Olisi hienoa, jos vastaavia tapahtumia järjestettäisiin täällä enemmänkin.

Tapahtuma sai palautteiden perusteella NPS-luvuksi 92 eli 92% kävijöistä suosittelee tapahtumaan osallistumista kollegoilleen. Näyttää siltä, että tämän kaltaiselle tapahtumalle on Jyväskylässä tarvetta.