Uutiset

Azure JKL:n tuoreimmat kuulumiset

Azure JKL järjestelyt loppusuoralla

Tapahtumajärjestelyt ovat edenneet hyvin ja ensi viikon torstaina koittaa pitkään valmisteltu h-hetki.

Tapahtumapaikkana on Original Sokos Hotel Alexandran juhlasali osoitteessa Hannikaisenkatu 35. Juhlasali sijaitsee hotellin Fransmannin puoleisessa päädyssä, yläkerrassa. Reitti seminaaritilaan on merkitty Azure JKL -kyltein. Tapahtuma alkaa aamukahvilla klo 9 juhlasalissa.

Lounaan nautimme klo 12:15 alkaen ja se sisältyy ilmoittautuneille seminaaripäivän ohjelmaan veloituksetta. Buffet-lounas tarjoillaan hotellin tilausravintola Franseskan tiloissa ja se sisältää runsaan salaattipöydän, liha- ja kalapääruoat sekä kahvin.

Muutama osallistuja voidaan vielä mahduttaa mukaan, joten nyt kiireesti ilmoittautumaan jos mielit mukaan, mutta et vielä ole sitä tehnyt.
Ilmoittautumiset tästä