Azure JKL 2021 lähestyy, tapahtumaan on enää 15 päivää. Ilmoittautuminen on käynyt kiivaana – osallistujia on jo yli 50!

Azure JKL 2021:n pääpuhujat on myös lyöty lukkoon. Kaikkia esiintyjiä yhdistää pitkällinen kokemus Microsoftin sekä Azuren parissa. Tulemme kuulemaan heiltä kokemuksia sekä esimerkkejä Azuren parista, teemoista jotka saavat heidät innostumaan. He ovat kaikki myös kokeneita kouluttajia ja puhujia alan verkostoissa ja tapahtumissa.

Oskari Heikkinen

Oskari on Microsoft Data Platform MVP. Hänellä on mittava kokemus suurista data- ja analytiikkahankkeista Pohjoismaiden suurimpien yritysten parissa. Hän työskentelee yrittäjänä Datablinc Oy:ssä palvellen Microsoftin asiakkaita ja kumppaneita haastavissa data platform- ja analytiikkaprojekteissa. Oskaria voi myös seurata hänen Cloud Analytics -Youtube kanavallaan.

Jouni Heikniemi


Jouni toimii Microsoftin Regional Directorina sekä Devisioona Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän keskittyy asiakkaiden pilviympäristöjen ja -sovellusten konsultointiin ja ongelmanratkaisuun. Jounille Azure on tuttu jo vuodesta 2008 alkaen. Jouni myös tuottaa ja isännöi Microsoft podcastia Ikkunastudiota.

Jani Nevalainen

Jani on Mallow Oy:n perustajia ja Azure arkkitehti / advisor. Janilla on taustaa yli 25 vuotta Microsoftin eri kehitysalustoista embeddedistä pilveen ja hän on työskennellyt välillä Microsoftilla, välillä eri partnereilla. Tällä hetkellä hän työskentelee teollisuuden ja kaupan alan asiakkaiden kanssa, erityisesti IOT -ratkaisujen parissa. Jania voi seurata myös hänen Code Junkyard -blogissaan.

Jussi Roine

Jussi on toimitusjohtaja ja Senior Advisor North Advisorilla sekä Microsoft MVP. Jussi keskittyy työssään vaativiin Azure ja Power Platform-ratkaisuihin. Jussia voi kuulla myös podcastissa Ctrl-Alt+Azure.

Päivitämme vielä puhujalistaa sekä kerromme tarkemmin päivän ohjelmasta.